YouTube funkar inte i alla lägen.

Här kan ni ställa frågor om forumet samt rapportera eventuella problem.
Har du problem att logga in, skriv ett mail till webmaster@bilbaneforumet.se

YouTube funkar inte i alla lägen.

Inläggav pryzze 15 apr 2008, 19:38

Nedan ser man en länk till samma klipp.

Endast den översta länken funkar.
Varför?
Den översta länken har man kommit till genom att t.ex. söka på YouTube.
Den andra andra har man kommit till genom att klicka på Related Videos

Webmaster! Kan man komma runt detta.


Kod: Markera allt
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S0tMhlhnga0[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S0tMhlhnga0&feature=related[/youtube]



//Pryzze
Stolt medlem i Tjockhult Racing Society
___________________
Missa inte min hemsida med massor av bra bilder: http://www.slotman.se/
Användarvisningsbild
pryzze
Veteranracer
 
Inlägg: 4052
Blev medlem: 31 jul 2006, 09:35
Ort: Norra Ängby, Stockholm
Klubb: Tjockhult RS

Re: YouTube funkar inte i alla lägen.

Inläggav Nico 15 apr 2008, 21:58

Man tar bort allt efter "&"-tecknet när man lägger in klippet är det enda jag har kommit på.
Always try to out-perform the car you are racing!
Användarvisningsbild
Nico
Messerschmitt
 
Inlägg: 11233
Blev medlem: 26 apr 2004, 10:58
Ort: Stockholm
Klubb: TRS

Re: YouTube funkar inte i alla lägen.

Inläggav Heureux 16 apr 2008, 07:18

pryzze skrev:Endast den översta länken funkar.
Varför?

För att det är den länken Youtube behöver för att veta vilket innehåll den ska sända över.

Bästa sättet att få rätt länk är att kopiera länken i den markerade rutan:
youtubelink1.png
youtubelink1.png (14.79 KB) Visad 1388 gånger


Om videon är inbäddad på en annan sida än youtubes så kan man använda den här länken:
youtubelink2.png
youtubelink2.png (33.85 KB) Visad 1389 gånger
Forumadministratör - Bilbaneforumet.se
[ Frågor om forumet ] [ Personlig hjälp ] [ Lär dig BBCode ]
The white zone is for loading and unloading only - if you have to load or unload go to the white zone.
Användarvisningsbild
Heureux
Administratör
Administratör
 
Inlägg: 592
Blev medlem: 01 dec 2003, 02:09
Ort: Stockholm

Re: YouTube funkar inte i alla lägen.

Inläggav God is Back! 16 apr 2008, 08:02

He He, inget dåligt exempel Heureux :up:
mera "svartmer" här http://stukastudios.se/blackmore/ :)
Användarvisningsbild
God is Back!
Kartläsare
 
Inlägg: 844
Blev medlem: 20 feb 2007, 20:29


Återgå till Om forumet

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Google [Bot] och 1 gäst

cron