Scalextricträffslotteriet 2009

1:32, 1:28, 1:24, 1:1 Rikstäckande klubb.
twhabos@gmail.com
Det här forumet är öppet för alla.

Scalextricträffslotteriet 2009

Inläggav Habos 29 dec 2008, 16:16

Svenska Scalextricklubben fortsätter även 2009 med Scalextricträffslotteriet, där Svenska Scalextricklubben lottar ut en Scalextricbil till en av klubbens medlemmar som är närvarande på just den Scalextricträffen. Vi ökar dock antalet utlottningar till 10 st.
Nu har vi inte spikat klart exakt vilka träffar det blir utlottningar på under 2009, men den första utlottningen i år av en Scalextricbil blir i alla fall Lördagen den 10 Jan i samband med andra deltävlingen i Holmgrens Scalextric Nascar series 2009
För att vara med i Scalextricträffslotteriet måste nu naturligtvis betalt din medlemsavgift till Svenska Scalextricklubben och vara närvarande nån gång under just den Scalextricträffen som utlottningen gäller.
Är utlottningen tex kl 16 och du varit på träffen tex kl 10 men gått hem sen, så är du ändå med i utlottningen, men det är naturligtvis mycket roligare och spännade att vara med under själva utlottningen. Medlemsavgiften kan du i värsta fall senast betala kontant precis innan utlottningen
Jag redovisar alla vinnare i denna tråd och jag återkommer om vilka Scalextricträffar de övriga 9 utlottningarna görs i samband med.
Läs gärna trådarna för -07 och -08, så vet ni hur det fungerar.
Mvh Thomas Werner Svenska Scalextricklubben
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Scalextricträffslotteriet 2009

Inläggav Habos 14 jan 2009, 19:07

Då var det redan dags för första utlottningen av en Scalextricbil i Svenska Scalextricklubbens Scalextricträffslotteri 2009. Det var i samband med andra deltävlingen i Holmgrens Scalextric Nascar Series 2009 den 10 Jan. 8 medlemmar var innanför dörren nån gång under träffen, och kunde därmed skriva upp sig på dragningslistan. Vi var dock inte alla 8 samtidigt nån gång, men frampå Lördagseftermiddagen var det i alla fall dags, och som vanligt höjdes spänningen oerhört. Vi hade 8 lappar med namn på och den lapp vi tog först, vann helt enkelt en ny Scalextricbil. Dick drog lappen och vinnaren är................... Thomas Werner. Ja, det var en bra början på årets Scalextricträffslotteri, åtminstone för Thomas. Vi har ju 9 st utlottningar kvar i år, men vi har inte spikat på vilka Scalextricträffar vi kör Scalextricträffslotteriet ännu, men så fort vi bestämt det, så står det här i denna tråd. Det blir i alla fall inte i Januari, men jag återkommer om datumen.
Alla olika aktiviteter i Svenska Scalextricklubbens verksamhet har 2009 fått var sin reklamskylt, så även Scalextricträffslotteriet. Axel sätter in en bild på skylten i nästa inlägg, så ni vet att det är en Scalextricträffsutlottning på gång när ni ser denna skylt på en Sxcalextricträff.
mvh Thomas Werner Svenska Scalextricklubben.
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Scalextricträffslotteriet 2009

Inläggav Habos 23 feb 2009, 19:33

Andra Scalextricbilen lottas ut i Svenska Scalextricklubbens Träfflotteri 2009 i samband med 1:a deltävlingen i Svenska Scalextricmästerskapet 2009 som körs i Jönköping Lördagen 14 Mars. Dragningen är vid 15-tiden.

Tredje Scalextricbilen lottas ut i Svenska Scalextricklubbens Träfflotter 2009 i samband med Svenska Scalextricklubbens besök på Nostalgimässan i Göteborg Söndagen 5 April. Dragningen är vid 15-tiden.

Fjärde Scalextricbilen lottas ut i Svenska Scalextricklubbens Träfflotteri 2009 i samband med Svenska Scalextricklubbens besök på Bilsport Custom Show i Jönköping 11 April. Jag återkommer om denna dragning när jag vet mer.
Ni behöver inte vara närvarande vid själva dragningen, men ni måste ha skrivit in er under dagen på dragningslistan innan dragning. Var gärna med och upplev lite spänning vid själva dragningen. Ni kan ju vinna en helt ny Scalextricbil, bara så där.
Jag återkommer med dragningsrepotage i denna tråd efter hand som dragningarna görs.
Mvh Thomas Werner Svenska Scalextricklubben
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Scalextricträffslotteriet 2009

Inläggav Habos 21 mar 2009, 13:28

Andra utlottningen av en ny Scalextricbil i Svenska Scalextricklubbens Scalextricträffslotteri 2009 gjordes i samband med Scalextrichelgen i Jönköping 13 - 14 Mars. Det var inte förrän mycket sent på Fredagkvällen som alla anmälda till Scalextrichelgen kommit på plats och vi gjorde upp om en Scalextricbil. 17 medlemmar var nu på plats och spänningen var åter på topp. Nu var vi ju rekordmånga på plats vid själva dragningen, så vi hade skrivit allas namn på varsin lapp, och för att dra ut på spänningen, så var det den lotten som drogs upp sist som vann Scalextricbilen.
Det pustades och grämdes i mängd, under de 10 minuter som dragningen höll på, men för de som var kvar längre och längre i dragningen, steg spänningen mer och mer. Jesper Bergström var precis slut, när det stod klart att det blev han som vann den andra Scalextricbilen i årets Scalextricträffslotteri. Jag kan inte begripa att man kan vara så slut, utan att ha gjort något, var Jespers segerkommentar och plockade åt sig en Scalextric Lotus Cortina.
Jag återkommer efter nästa dragning.
Mvh Thomas Werner Svenska Scalextricklubben
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Scalextricträffslotteriet 2009

Inläggav Habos 15 apr 2009, 18:40

Tredje utlottningen av en Scalextricbil i Svenska Scalextricklubbens Scalextricträffslotteri 2009 gjordes i samband med Nostalgimässan i Göteborg 5 April. Som vanligt var det fullt ös vid Scalextricbanan så gott som hela dagen, och inte förrän när det var dags att packa ihop kom jag på att det skulle hinnas med en dragning i Scalextricträffslotteriet också. Bara 5 medlemmar var inskrivna på listan, men 2 av dem var jag osäker på om de verkligen betalt medlemsavgiften för i år, så vann nån av de två, fick vi dra fram en reservvinnare, och kolla upp det hela hemma i medlemsavgiftslistan. Nu blev det inte aktuellt, för det blev nummer 5 som vann, och nummer 5 det är mitt turnummer det, så det blev Thomas Werner som vann sin andra Scalextricbil i Svenska Scalextricklubbens Scalextricträffslotteri 2009.
Det var några nya Scalextricare som ville betala in medlemsavgiften på Nostalgimässan, men eftersom vi inte är riktigt klara med hur vi lägger upp Svenska Scalextricklubbens nya strategi med att belysa SCALEXTRIC så mycket som möjligt, så får de återkomma efter semestern, då vi borde veta hur upplägget blir fortsättningsvis och alla som vill bli medlemmar vet vad dom får för medlemsavgiften. Redan nu har ju Svenska Scalextricklubben otroligt bra medlemsförmåner, och de lär inte bli sämre!!!
Mvh Thomas Werner Svenska Scalextricklubben
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Scalextricträffslotteriet 2009

Inläggav Habos 15 apr 2009, 18:58

Fjärde utlottningen av en ny Scalextricbil gjordes i samband med Custom Show i Jönköping. Det brukar vara ganska många Scalextricare som besöker Custom Show, men denna gång var det bara ett fåtal lokala förmågor som anmält sitt intresse för ett gemensamt besök på Custom Show. Vi gjorde själva utlottningen i samband med att Svenska Scalextricklubben bjöd på Scalextricpizza efter mässans slut. Som vanligt pratade vi igenom mässans innehåll, och kom fram till att årets bilmässas huvudgrej var en buss!!! En Futureline från 50-talet som endast gjordes i 12 ex, trots att denna buss var ett renoveringsobjekt, men redan innan renoveringen var en smått fantastisk syn, tyckte åtminstone vi från Svenska Scalextricklubben. När och om renoveringen blir färdig blir bussen säkert en världskändis. Förra året var det väl en båt!!!som var Svenska Scalextricklubbens favorit.
Javisst ja, det var ju en utlottning av en Scalextricbil vi skulle skriva om. När vi väntade på den beställda Scalextricpizzan var det i alla fall dags för utlottningen, och det blev Axel Werner som vann Scalextricbilen i årets fjärde Scalextricträffslotteridragning 2009.
Mvh Thomas Werner Svenska Scalextricklubben
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Scalextricträffslotteriet 2009

Inläggav Habos 11 maj 2009, 14:33

Årets femte utlottning av en ny Scalextricbil gjodes i samband med Svenska Scalextricklubbens Scalextrichelg 9-10 Maj. 21 medlemmar ville var med i Scalextricträffslotteriet denna helg, och alla fick skriva sina namn på 3 lappar som sedan lades i hink. Den som först fick alla sina 3 lappar dragna, vann en ny Scalextricbil. Som vanligt blev det en gastkramande historia där flera stycken bara väntade på att deras namn skulle läsas upp. 10 olika namn fick upp varsin lapp, innan Magnus Svensson fick sin andra lapp. Sen fick också Jesper, Arne, Axel, Thomas, Dick, Sune och Sven upp sina andra lappar, och det var mycket spännande när varje ny lapp drogs. Det avgjordes inte förrän när den 27 lappen drogs upp, och det blev Magnus Svensson som också fick sin tredje lapp först dragen. En strålande glad Magnus valde en helt ny Scalextric Ferrari 250 som vinst, medan vi andra stönade av besvikelse, men vi får komma på nästa Scalextricträff och vara med då igen.
Mvh Thomas Werner Svenska Scalextricklubben
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Scalextricträffslotteriet 2009

Inläggav Habos 28 jan 2010, 19:38

6:e utlottningen av en ny Scalextricbil gjordes 22 Juli när Svenska Scalextricklubben bjöd in till en semesterträff, men intresset var svalt och bara 4 stycken dök upp. Dock bestämde vi att anordna en semestertäff även 2010, för det borde vara ett stort intresse för lite bilbana en dag på semestern. Det var bara jag, Axel, Thom och Anders P från Boråsavdelningen som var sugna på bilbana, men vi hade med oss ett gäng slotracingbilar, så det blev träning och ett träningsrace på slotracingbanan. Jag tycker dock att man skall börja med Scalextric, och verkligen tycka det är kul, innan man ger sig på slotracing, med allt vad det innebär i både kostnader och framför allt underhåll. Många nyfikna som hälsar på Svenska Scalextricklubben i Mullsjö, ser ju först Scalextricbanan och tycker det är en stor bana. När de sen går in i nästa rum och ser slotracingbanan ( särskilt om de ser en slotracingbana för första gången) baxnar ju nästan och blir genast sugna på slotracing, men jag vet inte hur många slotracingbilar det sålts under åren som nu ligger begravda i nån låda hemma, för att drev, däck och karosser gick åt i parti och minut.
Tillbaks till ämnet nu. Vi bestämde var sitt tärningsnummer, och först till ett var det som gällde. Precis när Thom kastade tärningen knackade det på dörren, så jag gick och öppnade. Men jag hörde aldrig något jubel, och när jag och de som knackade på, kom tillbaks frågade jag vem som vann. Vem tror du, svarade de surt och därmed tog Thomas skrattande hem sin 3:e Scalextricbilsvinst i Svenska Scalextricklubbens Scalextricträffslotteri 2009.
Mvh Thomas Werner Svenska Scalextricklubben
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Scalextricträffslotteriet 2009

Inläggav Habos 30 jan 2010, 13:02

I samband med Km 4 deltävlingen 28 aug gjorde vi även 7:e utlottningen (av 10) av en helt ny Scalextricbil i Svenska Scalextricklubbens Träfflotteri 2009. Intresset för bilbana var verkligen lågt hela höstsäsongen, och även att vi ringt in alla som tidigare startat i Km-serien så var det bara 5 st som dök upp. I träfflotteriet blir det visserligen betydligt större vinstchans om man är få, men det är väl betydligt roligare ju fler man är. Vi bestämde i alla fall var sitt nummer, och att först till ett vinner. Vi brukar ju köra först till 3, men det blir en mer explosiv känsla att vinna direkt. Om det saknades tjo och tjim vid förra dragningsögonblicket, så var det annorlunda denna gång, när Thom vann en ny Scalextricbil. Det var så man fick hålla för öronen, men det är väl så glad man skall bli om man helt plötsligt vinner en ny Scalextricbil.
Nästa Träfflotteridragning bestämdes till Km 5, den 18 sep (även det en Fredagskväll).
Mvh Thomas Werner Svenska Scalextricklubben.
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Scalextricträffslotteriet 2009

Inläggav Habos 30 jan 2010, 13:16

Fredagskvällen 18 Sep var det dags för 8:e utlottningen av en ny Scalextricbil i Svenska Scalextricklubbens Scalextricträffslotteri 2009. Jesper hade dragit med sig Dick, så vi var 6 stycken. Var sitt nummer och först till ett. En jublande glad Jesper vann sin andra Scalextricbil för året i Scalextricträffslotteriet, och vi sa att det var säkert för att draaagit med sig Dick som han vann just denna gång, så det kanske gäller att tjata med sig en Scalextricmedlem nästa gång. Efter både Km-tävling och träfflotteridragning avslutade vi del hela med en Scalextricpizza.
Mvh Thomas Werner Svenska Scalextricklubben
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Scalextricträffslotteriet 2009

Inläggav Habos 30 jan 2010, 13:29

På Nostalgimässan 11 Okt gjorde vi 9:e utlottningen i Svenska Scalextricklubbens Scalextricträffslotteri 2009. Det var ju överlag lite besökande på Nostalgimässan, och det verkade gälla antalet Scalextricklubbsmedlemmar också.
Visserligen brukar en del Scalextricklubbsmedlemmar glömma att skriva upp sig till dragningen på Nostalgimässan, men denna gång skrev alla upp sig, och det var bara Jesper och Dick som hälsade på mig vid Scalextricbanan. Det var ju förstås några av tidigare års Scalextricklubbsmedlemmar som ville vara med på dragningen, men nån ordning får det väl vara!!! Nu fick vi 2 nummer var och först till ett vann. Och det blev återigen Jesper Bergström, som nu vann sin 3:e Scalextricbil för året i Scalextricträffslotteriet. Och även denna gång var det nog så att Jesper vann, just för att han tjatat med sig Dick.
Vi hörs Thomas Werner Svenska Scalextricklubben
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Scalextricträffslotteriet 2009

Inläggav Habos 30 jan 2010, 13:50

När vi rev Scalextricbanan i Mullsjö, för att ge plats åt Östcupen trodde vi väl att vi skulle bygga upp Scalextricbanan under hösten igen, men istället ansökte vi om att Mullsjös 2010 års Saloon och Östcups deltävlingar skulle köras så fort som möjligt, så vi kunde ha Scalextricbanan uppbyggd resten av hela 2010. Så vi hade ingen mer Scalextricträff och därmed ingen mer Scalextricträffslotteridragning under hösten. Så det blev ett ganska snöpligt slut på Svenska Scalextricklubbens Scalextricträffslotteri. Vi har ju haft Scalextricträffslotteriet sen 2006, men nu har vi bestämt att avsluta det, och satsa mer på att Svenska Scalextricklubben skall synas mer på fler och fler Bilbane och Slotracingtävlingar. Vi har under dessa 4 år lottat ut 22 nya Scalextricbilar till Svenska Scalextricklubben medlemmar. Vi kommer naturligtvis att sakna de glädjeskrik varje vunnen Scalextricbil gett under de 4:a åren, och säger inte att det är omöjligt att Svenska Scalextricklubbens Scalextricträfflotteri återkommer så småningom.
Mvh Thomas Werner Svenska Scalextricklubben
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo


Återgå till Svenska Scalextricklubben

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 2 gäster