Svenska Scalextricklubben Jönköping 2008

1:32, 1:28, 1:24, 1:1 Rikstäckande klubb.
twhabos@gmail.com
Det här forumet är öppet för alla.

Svenska Scalextricklubben Jönköping 2008

Inläggav Habos 03 maj 2008, 12:43

Ja, 2008 började ju bra med Digitalbanan i Mullsjö, men så tidigarelade ju Sweslot tävlingsdatumet för Mullsjös tävling till Februari istället för November, så Digitalbanan blev tyvärr inte långvarig. Det tog åtminstone en månad innan vi kom igång och bygga ny bana igen. Det diskuterades Digital och analogt fram och tillbaka, men det blev en 4-spårig analog bana igen, eftersom vi har mest nytta av en analog bana. Det har inte varit någon direkt trängsel runt banan de gånger vi byggt och kört, men vi hoppas fler kommer nu när Km-serien kommer igång . Vi kör ju första deltävlingen i Svenska Scalextricklubben Jönköpings Km-serie 2008 den 14 Maj med Porsche cup, som träning inför Svenska Scalextricmästerskapets första deltävling den 17 Maj. Håll koll på denna sida, så kommer det inom kort upp en träffkalender, och även kommentarer från de träffar som varit under året.

mvh Thomas Werner Svenska Scalextricklubben Jönköping
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Svenska Scalextricklubben Jönköping 2008

Inläggav Habos 08 nov 2008, 13:51

Vi kör på Scalextricbanan i Mullsjö varje Tisdag i November kl 18- 21, så kan vi också prata lite om avslutningstaävlingen som förmodligen blir på en Lördag, så vi även kan bjuda in andra klubbar.
Det är nu klart att Svenska Scalextricklubben Jönköping får ytterligare en lokalsponsor 2009.
Vi syns på Tisdag då.
Mvh Thomas Werner Svenska Scalextricklubben Jönköping
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Svenska Scalextricklubben Jönköping 2008

Inläggav Habos 27 nov 2008, 19:43

Här kommer lite datum för December.
Tis 2 Dec kl 18 Träning på ovalen och på Träbanan
Fre 5 18 Träning och sista fixet tills imorgon
Lör 6 10-18 Svenska Scalextricmästerskapsfinalen 2008
Sön 7 10-16 Holmgrens Scalextric Nascar series deltävling 1, 2009
Tis 9 18 Träning på ovalen och träbanan
Tis 16 18 Träning på ovalen och träbanan
Fre 19 18 Svenska Scalextricklubben Jönköpings avslutning 2008
med sista Km- deltävlingen och prisutdelning

Det fattas ju massor med kommentarer från sommarens körningar och träffar, men jag skall skriva ikapp, så de inläggen kommer så småningom.
Andra deltävlingen i Holmgrens Scalextric Nascar series 2009 körs antagligen Söndagen 11 Jan, och sen river vi ovalen för Sweslots tävling är preliminärbokad 17 Jan. Vi kommer sen att bygga upp en 4 spårsslinga, som vi kommer att använda som träningsbana tills vidare.
Vi syns mvh Thomas Werner Svenska Scalextricklubben Jönköping.
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Svenska Scalextricklubben Jönköping 2008

Inläggav Habos 04 dec 2008, 19:25

Jag börjar med att skriva lite om Svenska Scalextricklubben Jönköpings KM-serie, och det var ju så att den första deltävlingen skulle körts som träning inför Svenska Scalextricmästerskapets första deltävling, men Ulricehamn/Borås/Göteborgsgänget tyckte att åka upp till Jönköping både Onsdag och Lördag var lite häftigt, så vi körde första deltävlingen i KM-serien på Lördagen 17 maj, samtidigt som första deltävlingen i Svenska Scalextricmästerskapet. Så ni läser om den Km-deltävlingen i tråden om Svenska Scalextricmästerskapet 2008, så återkommer jag med den andra deltävlingen i KM-serien i nästa inlägg.
Mvh Thomas Werner Svenska Scalextricklubben Jönköping
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Svenska Scalextricklubben Jönköping 2008

Inläggav Habos 22 dec 2008, 19:13

Jag och Axel räknar med att åka ner till Hjärup 27 Dec och köra deras tävling på den Scalextricbanan där.
Hör av er till mig om ni vill hänga på.
Nästa tävling är annars andra deltävlingen i Holmgrens Scalextric Nascar Series 2009 helgen 10- 11 Jan. Vill ni träna nån gång innan, så hör av er.
Mvh Thomas Werner Svenska Scalextricklubben Jönköping
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Svenska Scalextricklubben Jönköping 2008

Inläggav Habos 07 jan 2009, 19:27

Ja, nu kommer ju inläggen i denna tråd i lite fel ordning, men nu ska jag försöka skriva lite om Svaneska Scalextricklubben Jönköpings KM-serie igen. Det var ju den 10 Juni som vi körde 2:a deltävlingen i KM-serien och denna gång var det Hundkoja som gällde. Vi skulle ju passa på att få lite träning inför Hundkojedeltävlingen i Svenska Scalextricmästerskapet i Stockholm, men den fick vi ju ställa in till slut, men träning på hundkojekörning fick vi ju i alla fall. 5 stycken var på plats med varsin hundkoja, och alla kom till start med nya Coopermodeller. Thom har ju sin hemskt snabba Italian Job koja, men när vi andra väl provat ut våra bilar, så skiljde det inte mycket på varvtiderna. Vi körde Round Robin, och det var Klara som fick börja som kurvvakt. Thomas vann första heatet, före Axel och Thom. Anders P tog i lite för mycket för att slå oss andra, men det kostade mer än det smakade. Andra heatet vann Thomas igen, men nu tog Thom in 2 varv på Axel som hade nån avåkning för mycket. Tredje heatet vann Thom med sin snabba bil, och här tog både Axel och Anders P i så mycket de kunde för att slå Thom, men istället tappade de något varv var istället. Fjärde heatet vanns av Thomas, före Thom och Anders P. Ni hade Thom kört färdigt sina heat, så inför sista heatet räknades det en hel del på hur många vara vi var tvungna att köra för att slå Thom, som kört väldigt bra, men det blev nästan så att det satte lite extra press på oss som nu skulle köra sista heatet. Anders P som väldigt gärna ville slå Thom, började med en avåkning redan i början av heatet och var nog redan borta från en topplacering. Axel har ju som vana att köra bäst när han är under press, körde kanon och vann heatet, och slog Thom med ett varv till slut. Thomas som hade något varv till godo, släppte Axels tempo och körde in som tvåa i heatet, men totalt blev det bara ett halvt varv mer än Axel, men det räckte ju till seger i denna deltävling i alla fall. Anders P var tvungen att satsa allt för att slå Thom, men körde återigen av nån gång för mycket och kom fyra totalt. Klara som inte kört så mycket på sistone, hade det svårt med hundkojorna, men tog i alla fall hem lite värdefulla KM-poäng. När vi pustat ut och snackat igenom racet igen, så var det dags för Scalextricpizzan och som vanligt smakade det bra.
Vi gjorde även en dragning i svenska Scalextricklubbens medlemsavgiftslotteri, men om det läser ni i annan tråd.
Resultat Andra deltävlingen i Svenska Scalextricklubben Jönköpings KM-serie 2008
1 Thomas Werner 101 varv 20 poäng
2. Axel Werner 100v 17 p
3. Thom Werner 98 v 15 p
4. Anders Persson 96 v 13 p
5 Klara Werner 90 v 11 p
Mvh Thomas Werner Svenska Scalextricklubben Jönköping
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Svenska Scalextricklubben Jönköping 2008

Inläggav Habos 07 jan 2009, 19:53

Lördagen 9 aug var det dags för den 3:e deltävlingen i Svenska Scalextricklubben Jönköpings KM-serie. Vi hade kallat denna deltävling för semesterracet, men till slut blev det i alla fall på en Lördag efter semestern, för att Göteborg/Boråsarna skulle kunna vara med. Denna deltävling var det valfri Scalextricbil som gällde, och här provades både det ena och det andra, men när det började närma sig start så var det mest Lolor, US Classics och F1 som luftades. Det smusslades en hel del, för att ingen annan skulle se vilken bil men verkligen skulle starta med, men när det väl var dags, så stod det 8 US Classicbilar på startrakan, inte för att de var allra snabbast, men därför att de är så lättkörda. Arne hade väl tänkt att starta med en F1, men vågade inte satsa på F1, för de är rätt så svårkörda i jämförelse med Mustangen och Camaro.
Vi körde först 2 kvalheat, där de 2 bästa gick till a-final och de 2 övriga till B-final. Axels Camaro gick som vanligt skitbra och Axel var hur laddad som helst för att vinna denna deltävling.
I första kvalheatet startade Camaro, Camaro, Camaro och ..... Camaro. visserligen i lite olika lackeringar men ändå. Axel vann i alla fall heatet på 144 varv, före Anders P 140 varv och Arne 136 varv och Magnus 128 varv. Axel och Anders P till A-final alltså. Kvalheatet kördes bara på placering, så vi i andra kvalheatet behövde inte hålla koll på 1:aheatarna , utan nu gällde det bara att komma före trean och fyran.
Fortsättning i nästa inlägg.
Mvh Thomas Werner Svenska Scalextricklubben Jönköping.
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Svenska Scalextricklubben Jönköping 2008

Inläggav Habos 08 jan 2009, 19:27

I det andra kvalheatet var det tre Camaros och en Mustang som kom till start. Thomas med dagens enda Mustang vann det andra kvalheatet med 130 varv, före Thom på 128 och Dick på 125 och Klara som nästan är lite rattrostig nu för tiden körde in på 118 varv. Det var ett ganska lugnt heat i och med att A-finalsplatserna gick efter placeringarna, men Dick hann inte riktigt med i svängarna med de snabba jänkarna, och när han väl kom på hur snabbt de vekligen går att köra i kurvorna, så var det lite försent, så det fick bli B-finalen för Dick.
Till B-finalen hade i alla fall Dick lärt sig, och hängde på Arne redan från första spåret. Klara och Magnus var efter redan från början, och de snabba Camaronarna är inte lätta att utnyttja fullt. Dick hade dock bra häng på Arne, men när han på sitt tredje spår var tvungen att ladda ännu mer för att köra om Arne blev det några avåkningar, och då går det inte att köra om någon.
Stämningen innan a-finalstarten var riktigt spänd, Axel hade nog snabbaste bilen och Anders P ville absolut ha revanche på Thom sen förra KM:et. Axel vann första spåret, ett varv före Thomas, och Thom ledde med ett varv över Anders, men de båda var några varv efter ledarduon, och de två uppgörelserna fortsatte var för sig genom hela finalen.
Axel vann även andra spåret med ett varv över Thomas, och Thom och Anders körde lika, så det var ganska spända förare som ställde upp sig för start till det tredje finalheatet.
Nu var Axels taktik att vinna även tredje heatet, för att kunna köra säkert i sista heatet, men Thomas tog i allt vad den där Mustangen höll, och tog in ett varv nästan meddetsamma. Och i slutet av heatet när det var dags att köra om Axel igen, blev Axel lite upphetsad och gjorde sin enda avåkning för dagen, och tappade ett varv. Nästan exakt förlopp i den andra uppgörelsen mellan Anders och Thom. Anders hade kört ikapp Thom och var på väg om, när Thom åkte av, och förlorade ett varv.
Thomas startade fjärde och sista finalheatet stenhårt, Mustangen låter nu för tiden rätt illa, och skulle den verkligen hålla ända till mål. Axel var helt enkelt tvungen att hänga på Thomas om det skulle bli någon seger idag, men Thomas ledde med en meter efter halva heatet, och kunde köra på säkerhet sista halvan av heatet, så Axel körde om, men hann aldrig ifatt det varv han tappade på sin avåkning i tredjeheatet. Thom närmade sig Anders något i början av fjärde heatet ,men Anders körde allt han kunde och höll undan för Thom, som fick nöja sig med fjärde plats idag.
Sen var det dags för den obligatoriska snackgenomgången av racet innan vi lugnade ner oss med en Scalextricpizza och en ny utlottning i medlemsavgiftslotteriet innan det var dags att sluta för dagen.
Resultatet i nästa inlägg.
Mvh Thomas Werner Svenska Scalextricklubben
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Svenska Scalextricklubben Jönköping 2008

Inläggav Habos 08 jan 2009, 19:36

Resultat från den tredje deltävlingen i Svenska Scalextricklubben Jönköpings KM-serie 2008
1. Thomas Werner 151 varv 20 poäng
2. Axel Werner 150 v 17 p
3. Anders Persson 141 v 15 p
4. Thom Werner 140 v 13 p
5. Arne Axelsson 11p
6. Dick Johansson 10 p
7. Klara Werner 9 p
8. Magnus Svensson 8 p

Totalställningen i Svenska Scalextricklubben Jönköpings Km-serie 2008 efter 3 deltävlingar
1. Thomas Werner 60 poäng
2. Axel Werner 49 p
3.Thom Werner 45 p
4.Anders Persson 41 p
5. dick Johansson 21 p
6.Klara Werner 20 p
7. Arne Axelsson 11p
8. Magnus Svensson 8 p

Mvh Thomas Werner Svenska Scalextricklubben
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Svenska Scalextricklubben Jönköping 2008

Inläggav Habos 08 jan 2009, 19:49

Den 4:e deltävlingen i Svenska Scalextricklubben Jönköpings km-serie 2008 skulle vi ju egenligen kört 24 aug med Nascars, som då också blivit en träningstävling inför den tredje deltävlingen i Svenska Scalextricmästerskapet 30 Aug, men den deltävlingen ställdes ju in, så vi ställde även in KM-deltävlingen, men flyttade Nascarsen till den sista deltävlingen i Km-serien istället, så Nascar blir det.
Jag återkommer i nästa inlägg med den 5:e deltävlingen i Svenska Scalextricklubben Jönköpings KM-serie 2008.
Vi hörs. Mvh Thomas Werner Svenska Scalextricklubben Jönköping
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Svenska Scalextricklubben Jönköping 2008

Inläggav Habos 10 jan 2009, 12:31

Fredagen 31 Oktober var det dags igen för en deltävling i Svenska Scalextricklubben Jönköpings Km-serie. Detta b var den femte deltävlingen och det var Scalextrics US Classicbilar som det skulle köras med. Det blev allts nästan som en repris av deltävling 3, där det var valfri Scalextricbil som gällde, men startfältet bestod ändå av 8 US Classicbilar. Nu var vi bara 6 man till start denna deltävling, så denna gång var det "bara" 5 camaro och en Mustang. Det är Thomas som envisas med att köra Mustang, men hans Mustang har låtit väldigt illa många race nu, men håller den verkligen även denna gång. det är ju trots allt 8 minuters tävling varje omgång.
Eftersom vi var 6 st gjorde vi så att Thomas och Axel som ligger 1:a och 2:a i KM-serien fick börja med att kurvvakta medan Thom, Anders P, Magnus och Dick körde B-final och de 2 bästa, gick vidare till A-finalen., så det gällde mycket redan från början. När det gäller så snabba bilar som US Classic så har rutinen lite större roll än vanligt, de där Camaroserna går att köra mycket snabbare än man tror i kurvorna, och gör man inte det redan från början kan det redan vara för sent när man kommer på det.
Thom och Anders tog täten redan från början och det var väl redan efter första spåret klart att de två gick vidare, medan Magnus och Dick var ganska långt efter, men hade en riktig inbördes kamp om att undvika sistaplatsen. De följdes åt genom hela B-finalen, men ju längre det gick blev tempot högre och högre, vilket medförde att avåkningsantalet till slut, som vanligt, avgjorde resultatet, denna gång till Magnus fördel, eftersom Dick helt enkelt var tvungen att köra fortare än det egentligen gick, för att komma ifatt Magnus, och då blev det några extra avåkningar.
Redan innan A-finalstart var alla helskärpta. Axel vet att han har startlinjens snabbaste bil, och dessutom mycket gärna vill slå farsan. Och Anders vill lika gärna slå Thom, som han förlorat mot, mer minsta möjliga marginaler så många gånger innan.
Inte en endaste avåkning i första heatet, trots att alla körde max. Thomas och Axel drog ifrån med Thom och Anders med några varv, men båda fighterna slutade inbördes på lika varv, så alla 4 var ännu mer helskärpta inför 2:a heatet.
Fortsättning i nästa inlägg.
Mvh Thomas Werner Svenska Scalextricklubben
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Svenska Scalextricklubben Jönköping 2008

Inläggav Habos 10 jan 2009, 13:04

Även att alla tog i allt vad tygen höll för, var det ingen som gjorde någon avåkning i andra heatet heller, och resultatet i andra heatet blev exakt lika som i första heatet, och då menar jag verkligen exakt. Ingen körde mer än en meter längre eller kortare är i heat 1. Thomas och Axel var fortfarande på samma varv, och låg nu 4 varv före Thom och Anders som inbördes också låg på samma varv.
Nu blev det mer och mer spännade och det sades inte många ord mellan andra och tredje heatet, och det var dödstyst under hela tredjeheatet. Alla var helt enkelt fullt sysselsatta med att köra allt vad de kunde, och Thomas och Axel körde helt lika, det skiljde aldrig mer än högst 2 meter under hela heatet. Thom gjorde A-finalens enda avåkning, och tappade ett varv på Anders.
Nu var det nästan hemskt tyst i lokalen, men redan i början fick Axel en sån där lång bredsladd och tappade ett halvt varv innan han var inne i rätt tempo igen, men under sista minuten i fjärdeheatet körde han allt vad det gick och tog tillbaks nästan hela biten, men när bilarna stannade så fattades det en meter bara. Det var helt otroligt vad jämt det var. Thom tog också i så mycket han kunde, men Anders ville verkligen slå Thom, och körde lika bra.
Nu släppte pressen, och det började återigen ett sorl, när det snackades A-final både länge och väl. Det var nog ett av de bästa racen vi kört, var alla 4 förarna överens om, bara en avåkning på 8 minuters tät racing.
Resultat 5 deltävlingen hos Svenska Scalextricklubben Jönköping.
1 Thomas Werner 126,5 varv 20 poäng
2.Axel Werner 126 v 17 p
3. Anders Persson 118 v 15 p
4. Thom Werner 117 v 13 p
5. Magnus Svensson 11 p
6. Dick Johansson 10 p

Det var sista racet på denna banan, nu skall vi bygga en 8-spårs Scalextricsport Triovalbana och kör bla den sjätte och sista deltävlingen i KM-serien på den den 20 dec. Och då är det förstås Nascars som gäller.
Vi gjorde även en utlottning i Svenska Scalextricklubbens medlemsavgiftslotteri 2008 också, men det läser du om i en annan tråd. Och naturligtvis förstås avslutades kvällen på Scalextricpizza.
Mvh Thomas Werner Svenska Scalextricklubben Jönköping
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Svenska Scalextricklubben Jönköping 2008

Inläggav Habos 10 jan 2009, 13:56

Fredagskvällen 19 Dec var det dags för Svenska Scalextricklubben Jönköpings avslutning för 2008. Vi skulle ju egentligen haft denna avslutning på Lördagen, men alla inblandade hade föreslagit Fredagskväll, och då blev det naturligtvis så. Det var mycket på G denna kväll, det var både KM-race och medlemsavgiftsutlottning, prisutdelning för 2008 och Scalextricpizza som skulle hinnas med. Borås/Göteborgarna hade avslutningen till ära kommit upp för att göra upp om KM-pokalerna, så vi var 10 man som skulle köra Nascars på ovalen.
Vi började med Km-serien och bestämde att vi kör 2 B-finalen och de 4 bästa går vidare till a-final, så har vi ovalen full med 8 bilar och även kurvvakteriet fungerar bra med 2 kurvvakter. Sergern i Km-serien var ju redan klar, men om 3 platsen var det jämt, och den skulle det köras om idag. Vi körde först till 25 varv/heat, men denna gång körde vi med spårföljd istället, för det hade tagit lång för mycket tid att räkna ut startpositionerna för varje heat, det skulle ju trots allt hinnas med att köras 26 heat under kvällen
Första B-finalen vanns av Thomas, före Thom, Arne och Magnus. Fredrik Svensson hade det svårt, speciellt på R1 och var 5:a
Andra b-finalen vanns av Axel, före Anders P, Arne och Klara, medan Linus hade, precis som sin bror, svårt med R1 kurvorna, och kom in som 5:a.
A-finalen utkristalliseradet ganska omgående, och det var bara Thom och Anders som fightades, och det var om den totala tredjepokalen det fightades om. Visserligen är det ganska svårt att se slutresultatprognosen när man kör med spårföljd på ovalbanan, så det gäller att köra på.
De förare som inte kört så mycket på ovalen tidigare hade det svårt på innerspåret, och det gjordes många avåkningar i R1 kurvorna, och R1 hör väl egentligen inte hemma på en ovalbana.
Det går inte skriva om allt och alla spår, men Thomas ökade på sin ledning hela tiden och Axel andraplats blev lika säker. Anders P låg efter 4 heat 15 varv före Thom, men då hade Thom kvar att köra de fyra innersta spåren, så det var svårt att veta något om utgången av deras fight. På femte plats låg Arne, följd av Magnus, Klara och Johan.
Fortsättning i nästa inlägg.
Mvh Thomas Werner Svenska Scalextricklubben Jönköping
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Svenska Scalextricklubben Jönköping 2008

Inläggav Habos 12 jan 2009, 18:47

I femte och sjätte heatet blev det längre och längre avstånd mellan alla förare, förutom Thom som tog in på anders P, och efter det sjunde heatet gjorde vi en kontrollräkning av deras varv, för att vara extra säkra på hur de låg till och anders ledde nu bara med 2 varv, så här blev det spännande i sista heatet. Thom skulle nog inte vetat om hur jämt det var, för i sista heatet kom tävlingsnerverna fram, och istället för att ta in 2 varv tappade han 2 istället och blev 4:a. Thomas tog hem vinsten före Axel, och anders P slog Thom med 2 ynka varv.
Resultat sjätte deltävlingen i Svenska scalextricklubben Jönköpings km-serie 2008
1. Thomas werner 359 varv 20 poäng
2. Axel Werner 332 v 17 p
3. Anders Persson 303 v 15 p
4. Thom Werner 301 v 13 p
5. Arne Axelsson 279 v 11 p
6. Magnus svensson 268 v 10 p
7. Johan Axelsson 259 v 9 p
8. Klara Werner 148 v 8 p
9. Linus svensson 129 v 7 p
10. Fredrik svensson 118 v 6 p
Mvh Thomas Werner Svenska Scalextricklubben
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Svenska Scalextricklubben Jönköping 2008

Inläggav Habos 12 jan 2009, 19:14

Nu blev det en hel del räknande och kontollräknande för att se hur slutresultatlistan i Km-serien såg ut. Segern och andraplatsen vår det inga problem med, men hur var det med den där tredjeplatsen. Till slut kom vi i alla fall fram till att det blev en delad tredjeplats, så det var jämt in i det sista.
Km-serien 2008 hos Svenska Scalextricklubben Jönköping
1. Thomas Werner 100 p
2. Axel Werner 83p
3. Thom Werner 71 p
3. Anders Persson 71 p
5. Magnus Svensson 29 p
6. Klara Werner 28 p
7. Arne Axelsson 22 p
8. Dick Johansson 21 p
9. Johan Axelsson 9 p
10. Linus Svensson 7 p
11. Fredrik Svensson 6 p
Nu kunde vi äntligen dela ut pokaler, Scalextricstartsatser och Scalextricbilar i mängder, med det som alla kommer att komma ihåg var när Thomas skulle öppna vinstpommacen, och någon klåing hade varit där och skakat..... och skakat. Ståltråden hann knappt öppnas förrän det sprutade och sprutade och sprutade, och det värsta var att vi var inomhus, men kidsen, de uppskattade detta pommacfyrverkeri skyhögt.
Vi fortsatte kvällen med sista utlottningen i Svenska Scalextricklubbens medlemsavgiftslotteri, och så avslutade vi förstås kvällen med den obligatoriska Scalextricpizzan.

Det finns ju förstås mängder med ytterligare kommentarer som borde varit med från Svenska Scalextricklubben Jönköpings 2008, men nu får vi börja koncentrera oss på 2009. Det är möjligt att det kommer fler inlägg i denna tråd, vi får se vad som dyker upp när jag skriver färdigt lite andra trådar.
Vi hörs Mvh thomas Werner Svenska Scalextricklubben
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo


Återgå till Svenska Scalextricklubben

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 4 gäster