Svenska Scalextricklubbens medlemsavgiftslotteri 2009

1:32, 1:28, 1:24, 1:1 Rikstäckande klubb.
twhabos@gmail.com
Det här forumet är öppet för alla.

Svenska Scalextricklubbens medlemsavgiftslotteri 2009

Inläggav Habos 29 dec 2008, 15:57

Så fort du betalat medlemsavgiften till Svenska Scalextricklubben är du med i utlottningen av:
Januari Scalextricstartsats
Feb Scalextricstartsats
Mars Scalextricstartsats
April Scalextricbil
Maj Scalextricbil
Jun Scalextricbil
Jul Scalextricbil
Aug Scalextricbil
Sep Scalextricbil
Okt Scalextricbil
Nov Scalextricbil
Dec Scalextricstartsats

Vi gör utlottningen på första Scalextricträffen i varje månad, men du måste betalt medlemsavgiften, så att jag ser den på klubbens konto innan den första dagen i månaden. OBS Skriv namnet på inbetalningen.
Jag meddelar er era nya lottnummer när ni betalt medlemsavgiften eller varit på en Scalextricträff.
Kolla i trådarna för -07 och -08, så kan ni läsa mer om hur det hela fungerar.
Jag redovisar alla utlottningar och vinnare i denna tråd

Januaris Scalextricstartsats lottar vi ut Lördagen 10 Jan i samband med andra deltävlingen i Holmgrens Scalextric Nascar series 2009.

Mvh Thomas Werner Svenska Scalextricklubben
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Svenska Scalextricklubbens medlemsavgiftslotteri 2009

Inläggav Habos 14 jan 2009, 19:54

Årets första utlottning i Svenska Scalextricklubbens medlemsavgiftslotteri 2009 gjordes i samband med andra deltävlingen i Holmgrens Scalextric Nascars Series den 10 jan. Jag har rensat rejält i rutorna och tagit bort alla som inte betalt medlemsavgiften för 2007 och tidigare, så nu finns det gott om plats igen, och då kan vi köra vidare med närmastregeln. I år var det bara några få som betalt medlemsavgiften innan 1 Januari, men det gäller ju att ha sitt namn på rätt ställe också.
Spänningen var nästan olidlig, det var ju en hel Scalextrictartsats man kunde, med lite tur, vinna i Januaris utlottning. Skylten var framme och spelplanen var framme och tärningarna var också framme, så det var bara att börja. Axel slog första tärningen och det blev en 2:a. Efter en snabb koll på spelplanen, så hade nästan alla av de som betalt medlemsavgiften i tid, sitt namn på sida 2, så spänningen fortsatte.
Anders P slog andra slaget som blev en 3:a, och fortfarande fanns chansen att vinna för 5 st, men det var bara 2 som var på plats, och för dem var det "ganska"spännande nu.
Thomas slog tredjeslaget och det blev en 6:a och Axel skrek i högan sky. Han var ensam i sexan och vinner via närmastreglen, oavsett vad sista slaget blir.
Axel slog då sista slaget och det blev en sexa och Axel vinner via närmastregeln. Det var i ruta 5 som Axel hade sitt namn, så vi stryker nu bägge dessa rutor för gott.
Axel hoppade och tjoade och det är ju inte var dag man vinner en Scalextricstartsats bara så där. Och här kunde ju en bra historia slutat, men turgubben Axel hade sån tur att jag hade inte fått med mig någon startsats till träffen, för det var så mycket annat som skulle med, så jag sa att han får välja en startsats från lagret, när vi kommer hem istället.
Jodå, när vi kommer hem försvinner Axel in på "lagret" och kommer ut med en World Championship ScalextricDigitalstartsats, och det är klart som korvspad, att han på bara några få minuter, snokat fram den allra dyraste startsatsen. På prislappen stod det 4150 kr!!!!!!!!!! Det är ju inte klokt egenligen. Ja,nu kunde ju den här historien slutat i alla fall, men för turgubben Axel, bara fortsätter det och fortsätter. Ja, fortsättningen tillhör ju egentligen inte Svenska Scalextricklubbens medlemsavgiftslotteri, men hur som helst byter han denna startsats mot ett 50% rabattpresentkort på Mediamarkt och går och köper en 65 tums TV, och får då hur mycket pengar som helst i rabatt. Ja, nu slutar äntligen denna historia, och så är det. Betala medlemsavgiften till Svenska Scalextricklubben snabbt som ögat, så kan det vara din tur i Februaridragningen, då vi åter lottar ut en ny Scalextricstartsats.
Även Svenska Scalextricklubbens medlemsavgiftslotteri 2009 har fått en egen reklamskylt som Axel sätter in en bild på i nästa inlägg.
Vi hörs. mvh Thomas Werner Svenska Scalextricklubben
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Svenska Scalextricklubbens medlemsavgiftslotteri 2009

Inläggav Habos 23 feb 2009, 19:20

Februaris dragning i Svenska Scalextricklubbens medlemsavgiftslotteri 2009 som gäller en Scalextricstartsats görs i samband med andra deltävlingen i Km-serien som körs fredagkvällen den 6 Mars. Jag återkommer med ett dragningsrepotage i denna tråd.
Mars dragning i Svenska Scalextricklubbens medlemsavgiftslotteri 2009 som också gäller en Scalextricstartsats görs i samband med första detävlingen i Svenska Scalextricmästerskapet som körs Lördagen 14 Mars. Jag återkommer med ett dragningsrepotage även efter Marsdragningen
Mvh Thomas Werner Svenska Scalextricklubben
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Svenska Scalextricklubbens medlemsavgiftslotteri 2009

Inläggav Habos 21 mar 2009, 12:33

Februaris dragning i Svenska Scalextricklubbens medlemsavgiftslotteri 2009 gällde en Scalextricstartsats och dragningen gjordes i samband med Scalextricträffen i Jönköping 13 Mars. Det var mycket på programmet denna kväll, men vid 21-tiden var det i alla fall dags för lite nervkittling igen. Det var rätt mycket folk på plats, men alla hade inte betalt medlemsavgiften i tid för att kunna vara med i Februaridragningen, men det var idel glada miner ändå. Första tärningen stannade på en 3:a, och det både Jaades och Nejades. Andra tärningsslaget blev en 4:a och nu Nejades det mest, men 2 st av de som var på plats hade fortfarande chansen att vinna en helt ny Scalextricstartsats, bara så där. Tredje tärningsslaget blev en 2:a och nu jublades det i högan sky. Dick vann startsatsen via närmastregeln oavsett vad sista tärningskastet blev, och det blev faktiskt en 5:a och Dick behövde inte närmastreglen, utan det blev en direktvinst för Dick som var på ett strålande humör resten av kvällen.
2 dragningar hittills i Svenska Scalextricklubbens medlemsavgiftslotteri 2009 och bägge gångerna har Scalextricstartsatserna delats ut. en riktig bra början på 2009 alltså.
mvh Thomas Werner Svenska Scalextricklubben
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Svenska Scalextricklubbens medlemsavgiftslotteri 2009

Inläggav Habos 21 mar 2009, 12:40

Eftersom vi låg lite efter med dragningarna i Svenska Scalextricklubbens medlemsavgiftslotteri 2009 skulle det göras 2 dragningar på denna Scalextrichelg, och Mars dragning, som också gällde en Scalextricstartsats skulle egentligen gjorts på Lördagen, men efter en schemaändring för att vi skulle hinna med allt, så gjorde vi Mars dragning efter att kört Nascarserien på fredagskvällen.
fortsättning i nästa inlägg
mvh Thomas Werner Svenska Scalextricklubben Jönköping
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Svenska Scalextricklubbens medlemsavgiftslotteri 2009

Inläggav Habos 21 mar 2009, 13:09

Det är inte ofta man får vara med om 2 dragningar i Svenska Scalextricklubbens medlemsavgiftslotteri samma dag, och det är väl tur det, för det blir nog lite väl mycket spänning. Alla var kvar, så det var ganska många medlemmar på plats även vid denna dragning, och det började med en 5:a. Än var det ganska lugnt, men när andraslaget blev en 1:a höjdes spänningen betydligt. Tredjeslaget blev en 3:a och här pustades det en hel del, för här försvann samtliga närvarande, men det hade varit otroligt roligt om även denna Scalextricstartsats gick ut till vinst. Fjärdeslaget blev också en trea och visst blev det vinst. Arne Axelsson tog hem den tredje Scalextricstartsatsen som lottats ut i år, och då har tre av tre Scalextricstartsatser gått ut som vinster i år. I fortsättningen blir det 8 Scalextricbilar som lottas ut, innan vi tar den sista Scalextricstartsatsen i Decembers dragning.
Jag återkommer med Aprils dragningsdatum i Svenska Scalextricklubbens medlemsavgiftslotteri 2009.
Mvh Thomas Werner Svenska Scalextricklubben
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Svenska Scalextricklubbens medlemsavgiftslotteri 2009

Inläggav Habos 16 apr 2009, 18:39

På Påskdagen var vi ett gäng som var sugna på att köra Scalextric, ja egentligen var det väl utsortering av Scalextric Sporthandtaget och Parma Economy 45 ohm och 25 ohm som vi var nyfikna på. Många tycker att Parmahandtagen är bättre, men hur är det egentligen, rent varvtidsmässigt. Vår sponsor i Jönköping säljer numer Parmas handtag, så vi fick ett 25ohms och ett 45 ohms handtag till förfogande för dagens testning. Alla gjorde sina snabbaste varvtider med Scalextrichandtaget, men när det gällde tiden för 10 varv så hade bara hälften bättre totaltid med Scalextrichandtaget. Alla var dock överens om att Parmahandtagen ligger bättre i handen och körningen känns något mjukare och säkrare.
Vi gjorde även Aprils dragning i Svenska Scalextricklubbens medlemsavgiftslotteri 2009 och det blev som vanligt en spännande historia. Första siffran blev en 4:a och alla fem slängde sig fram för att kolla om de hade sina namn på blad 4. Alla fem pustade ut och tog ett nytt andetag när tärningen kastades på nytt, och stannade på nummer 5. Där försvann jag, men de övriga 4 tog återigen ett djupt andetag när tärningen började stanna för tredje siffran, som till slut blev en 5:a igen och nu var det bara Anders P som skrek. När sen sista siffran otroligt nog blev ytterligare en 5:a så blev det en direktvinst för Anders P, som håvade in en sket ny Ferrari 250 GTO som vi hämtade ut härom dagen, tillsammans med Parmahandtagen. 4 olika vinnare hittils i årets upplaga av Svenska Scalextricklubbens medlemsavgiftslotteri, och jag återkommer med nästa utlottning av en Scalextricbil i början av Maj.
Mvh Thomas Werner Svenska Scalextricklubben
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Svenska Scalextricklubbens medlemsavgiftslotteri 2009

Inläggav Habos 11 maj 2009, 14:51

Maj månads dragning i Svenska Scalextricklubbens medlemsavgiftslotteri gjordes i samband med årets andra Scalextrichelg och det som vanligt en spännande upplevelse, åtminstone för oss som var på plats. Första tärningsslaget blev en 5:a och det pustades en hel del. När sen andra siffran blev en 2:a pustades det ännu mer, men inte hos Werners, för de hade 6 lotter i denna kolumn. Dock blev spänningen kort, för när tredjeslaget stannat på en 3:a så skrek Thom i högan sky, för ny var han ensam kvar, och dessutom hade han i praktiken redan vunnit via närmastregeln, men det fjärde slaget blev ändå en 5:a, så det blev en direktvinst för Thom i alla fall. Och medan vi övriga Werners deppade valde Thom en helt ny Scalextric Range Rover som vinst. Bara så där enkelt.
Junis medlemsavgiftslotteris dragning är inte datumbestämd än, men det blir säkert på Saloonseriens avslutning i Juni, då det förhoppningsvis också blir Pommacsprut efter saloonseriesegern för en av Svenska Scalextricklubbens förare.
Vi hörs. Mvh Thomas Werner Svenska Scalextricklubben
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Svenska Scalextricklubbens medlemsavgiftslotteri 2009

Inläggav Habos 10 jun 2009, 13:59

Junis medlemsavgiftslotteridragning gjordes efter klubbseriens avslutning. Vi var bara 3 Scalextricklubbare på plats, men vi var tvugna att bestämma en del saker innan sommaren, så de besluten var snabbklubbade när det bara var 3 styck som skulle komma överens. Det kanske kan bli framtidens modell, så vi kan slippa det ibland eviga malandet fram och tillbaka om småsaker. När jag ändå är inne på malandet, så kommer det att bli lite ändringar i Samlarsektionen, men jag återkommer om det i rätt tråd.
Jesper slog första slaget, och det blev en 5:a och därmed försvann Jespers chanser att vinna Junivinsten, men han fick fortsätta att slå, och andraslaget blev en 6:a och då försvann både jag och Axel också. Tredjeslaget blev en 3:a och då hade vi redan en vinnare via närmastregeln. Men vi slog förstås fjärdeslaget också, som blev en 3:a och det blev Johan Axelsson som vann en ny Scalextricbil i Svenska Scalextricklubbens medlemsavgiftslotteri för Juni 2009. Och därmed har alla 6 vinster hittills i medlemsavgiftslotteriet 2009 gått ut som vinst. Vi får hoppas att det fortsätter så i fortsättningen också.
Mvh Thomas Werner Svenska Scalextricklubben
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Svenska Scalextricklubbens medlemsavgiftslotteri 2009

Inläggav Habos 01 feb 2010, 19:18

22 Juli hade vi Semesterträffen och hade hoppats på att många skulle tycka det var kul med lite Scalextric på semestern, och det var det många som TYCKTE, men inte så mycket att de orkade ta sig till Scalextricbanan, så vi var bara 4 st som var på plats när det var dags för Julis dragning i Svenska Scalextricklubbens medlemsavgiftslotteri 2009. Tärningen visade till att börja med en 4:a och sen en 1:a och då var vi som var på plats redan borta från vinstchans. Tredje slaget blev en 5:a och när sista tärningsslaget blev en 1:a, så var det Dick Johansson som via närmastregeln vann en ny Scalextricbil denna gång.
Vi hörs Thomas Werner Svenska Scalextricklubben
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Svenska Scalextricklubbens medlemsavgiftslotteri 2009

Inläggav Habos 01 feb 2010, 19:42

I samband med Km 4 deltävlingen var det dags för en utlottning i Svenska Scalextricklubbens medlemsavgiftslotteri igen. Intresset har efter semestern var alldeles för litet, och vi vara bara 5 st på plats. Det var ju en Fredagskväll, så tidsmässigt var det så lungt att hinna med både Km-deltävling och dragningar i både Träfflotteriet och Medlemavgiftslotteriet, att vi avslutade kvällen med en Scalextricpizza. Första tärningsslaget blev en 3:a och andra slaget blev en 2:a. När sen tredje slaget blev en 4:a pusta och stånkades det en hel del, för nu var alla närvarande bortslagna från vinstchans denna gång. Men med en 5:a på sista slaget var det Magnus Svenson som vann en ny Scalextricbil denna gång. Men det var precis Magnus vann bilen, för jag hittade först inte hans namn bland de som betalat medlemsavgiften, men han var med i kontantbetalningslistan, så det är bara att hämta vinstbilen (och även vinstbilen från Scalextricträffslotteriet) senare under hösten.
Vi hörs Thomas Werner Svenska Scalextricklubben
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Svenska Scalextricklubbens medlemsavgiftslotteri 2009

Inläggav Habos 02 feb 2010, 13:11

18 September var det dags för Septembers utlottning av en ny Scalextricbil i Svenska Scalextricklubbens medlemsavgiftslotter 2009. Vi hade kört både Km 5 och träfflotteriet, men stämningen var fortfarande hög, när vi slog första tärningsslaget. Vi var bara 6 st närvarande, men alla 6 trodde att just de skulle vinna Scalextricbilen. Alla var fortfarande med i matchen efter första 5:an och men efter andra slagets 2:a försvann de första närvarande från vinstchanen. Men redan efter 3:e slagets 2:a stod det klart att det, via närmastregeln, bara var Thomas som kunde vinna Scalextricbilen. Även att sista slaget blev en 1:a, så vann Thomas med ruta 5,2,2,3, och blev så där nöjd som man blir när man vinner en ny Scalextricbil, bara så där.
Vi hörs Thomas Werner Svenska Scalextricklubben
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Svenska Scalextricklubbens medlemsavgiftslotteri 2009

Inläggav Habos 02 feb 2010, 13:28

på Nostalgimässan 11 okt gjordes den 10:e utlottningen i Svenska Scalextricklubbens medlemsavgiftslotteri 2009. Det var ju bara Jag, Jesper och Dick som besökte Nostalgimässan denna gång, men i medlemsavgiftslotteriet kan man ju vinna även om man inte är på plats, men det är ju naturligtvis betydligt roligare att vara på plats under själva dragningen. Det har ju förvånat mig väldigt mycket att rutorna 1,1,1,1 2,2,2,2 3,3,3,3 4,4,4,4 5,5,5,5 och 6,6,6,6 valts ganska omgående. Rent procentuellt är det väl lika stor vinstchans, men i verkligheten borde väl inte dessa rutor ha någon som helst vinstchans?? Men på Nostalgimässan inträffade det omöjliga när 3,3,3 och 3 slogs fram som vinstruta. Vi trodde knappt inte våra ögon, men så var det. Det var nu Axel Werner som valt denna ruta och helt otroligt vann Oktoberdragningens Scalextricbil. När jag kollade lite bättre på vinstplanen, såg jag att Axel skrivit upp sig i bla rutorna 1,1,1,1 3,3,3,3 och 6,6,6,6. Hur dum kan man va????

Vi hörs Thomas Werner Svenska Scalextricklubben
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Svenska Scalextricklubbens medlemsavgiftslotteri 2009

Inläggav Habos 02 feb 2010, 13:46

Vi hade ju inga direkta Scalextricträffar under Nov och Dec och på Tisdagsträningarna har vi inte gjort några av Svenska Scalextricklubbens utlottningar eftersom de är tillsammans med slotracingklubben. Vi gjorde inga utlottningar av Scalextricbil eller Scalextricstartsats i Nov och Dec utan de vinsterna går istället till Svenska Scalextricklubbens satsning att förare från Svenska Scalextricklubben skall synas på fler och fler bilbane och slotracingtävlingar i fortsättningen. Vi har ju kört Svenska Scalextricklubbens medlemsavgiftslotteri i 5 år, och lottat ut 19 Scalextricbilar och 7 Scalextricstartsatser till Svenska Scalextricklubbens medlemmar. Vi avslutar nu Svenska Scalextricklubbens medlemsavgiftslotteri och lägger istället de resurserna på att Svenska Scalextricklubbens lackering, som alla Svenska Scalextricklubbens förare skall köra med i fortsättningen, skall synas mer på fler och fler bilbane och slotracingtävlingar.
Men det är inte uteslutet att Svenska Scalextricklubbens medlemsavgiftslotteri återkommer nån gång i framtiden.
Vi hörs Thomas Werner Svenska Scalextricklubben
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo


Återgå till Svenska Scalextricklubben

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 2 gäster

cron